Nordic Electro Power – elinstallationer nu också i Sverige

KONTAKTA OSS

Elinstallationer nu också i Sverige

Nordic Electro Power fortsätter att växa, och etablerar nu en fast verksamhetspunkt i Skellefteå. På det här viset kan vi betjäna våra kunder ännu bättre och erbjuder nu elarbeten med fokus på Norra Sverige (Västerbotten, Västernorrland och Norrbotten).

 

Vi har gjort en hel del jobb i regionen under de senaste åren, och på det viset fått upp ögonen för tillväxten och potentialen i norra Sverige. Vi vill bidra till den starka utvecklingen i området genom att erbjuda våra högkvalitativa experttjänster inom elinstallationer.

Våra positiva erfarenheter av att jobba i regionen kombinerat med vårt goda nätverk av samarbetsparter och kunder gör det enkelt och naturligt för oss att etablera oss i Sverige. Vi har nu äntligen tagit steget över Kvarken och är redo att fortsätta växa tillsammans med våra kunder.

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med bl.a.:

  • Elinstallationer och service för elbolag och nätbolag
  • Installation av ställverk och jordfelsbrytare i kraftverk och för industriella anläggningar
  • Renoveringar och kabelavslut inom låg- till högspänning
  • Ställverk, automation och mekaniska installationer
  • Teknikhus och elkontainerlösningar både ovan och under jord
  • Elplanering och projektledning inom elarbeten
  • Planering och systemarkitektur för större kontrollsystem och MCC
  • Uppdateringar och förnyelse av PLC kontrollsystem
  • PLC-programmering och HMI design

Lokal personal och platschef som betjänar regionen

Vår verksamhet i Sverige leds av platschefen Joakim Sundström, som har mångårig erfarenhet av projektledning och automationslösningar för industrin. Hela vår personal är vana att resa och utföra projekt på flera orter samtidigt, så vi kommer att kunna betjäna kunder och utföra projekt i hela norra Sverige. Vi räknar med mycket jobb i regionen, och kommer att behöva förstärka vårt team kontinuerligt med både ledande montörer och elmontörer.

JOAKIM SUNDSTRÖM, site manager

Joakim har lång erfarenhet som ingenjör, planerare och chef för både mindre och större projekt inom industrin. Som chef på tidigare arbetsplatser har han planerat och lett krävande industriprojekt inom elplanering, installationer, programmering och automation. Joakim har också själv tidigare jobbat som installatör/montör, PLC-programmerare och avdelingschef, så han besitter bred kunskap inom elteknik och olika typer av installationer.

- Att ständigt eftersträva bättre lösningar, resultat och långsiktiga förhållanden med kunder, samarbetsparter och personalen är det som motiverar mig mest i det dagliga arbetet. Mitt mål som platschef är att skapa en säker och trygg miljö för våra anställda, som i sin tur bidrar till en bra leverans, hög kvalitet och goda resultat för våra kunder, säger Joakim.

Intresserad av att jobba hos oss?

Vi söker kontinuerligt efter kunnig personal, så tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att arbeta i ett modernt och innovativt företag med stora möjligheter att påverka hur arbetet utförs och hur du vill utveckla din kompetens.

 

KONTAKTA OSS:

 

Mika Alatalo
CEO / Nordic Electro Power

Tel. +358 50 361 5496
info@nepower.fi


Nordic Electro Power
NE-Power AB
Org.nr: 559248-1708

 

c/o NoPlanB

Box 725

93127 Skellefteå

 

Mer information hittar du på: www.nepower.fi/sv