Finländska elexperter behövs i norra Sverige

Storprojekt på Nordkalotten slukar arbetskraft. I norra Sverige görs enorma investeringar och de företag som lyckats etablera sig där lockar nya medarbetare med saftiga löner. Nordic Electro Power bidrar med expertis inom elbranschen och söker nu ivriga elexperter som vill vara med och bygga upp framtidens smarta energilösningar på en plats där allting är möjligt.

 

I norra Sverige pågår stora investeringprojekt för 110 miljarder euro, en del av dem har redan påbörjats och andra är i startgroparna. Den hisnande siffran nämns i Taloussanomats artikel, där det också framgår att hela 70 av dessa miljarder investeras i Norrbotten som ligger nära finska gränsen. Här byggs fabriker, järnvägar, landsvägar och vindparker och i samband med projekten erbjuds intressanta entreprenader inom räckhåll för finländska företag. I artikeln nämns Nordic Electro Power som en av de finländska företag som redan arbetar på plats.

 

Nordic Electro Power rekryterar elexperter

 

Nordic Electro Power har funnits i Skellefteå sedan våren 2021. Företaget startades i Vasa 2017 och har numera lokala ägare i Skellefteå. Vi utför elarbeten och har specialiserat oss på högspänningsarbeten och service av elnät samt kraftverk. Vi erbjuder våra experttjänster inom elbranschen till elbolag, nätbolag, industrin och fastighetssektorn i hela Norden.

 

Vi har mycket att göra i Norr- och Västerbotten och söker därför finländska experter inom elbranschen som är sugna på nya utmaningar. Vi behöver förstärkning av personer med följande arbetsuppgifter:

  • Montörer
  • Arbetsledare
  • Projektledare
  • Elingenjörer för el- och automationsinstallationer

 

Närmare information om jobben ger:

Mika Alatalo, CEO +358 50 361 5496, mika.alatalo@nepower.fi
Joakim Sundström, Site manager Skellefteå, +46 (0) 70-650 68 62, joakim.sundstrom@nepower.se

 

Mejla din arbetsansökan till: info@nepower.fi
Vi förväntar oss en fritt formulerad arbetsansökan med bifogat CV. 
 

0
Feed

Lämna en kommentar