Ajankohtaista Nordic Electro Powerilla

Yhteystiedot

Tällä sivulla voit tutustua Nordic Electro Powerin ajankohtaisiin uutisiin ja ilmoituksiin. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää!

HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ UUTEEN VUOTEEN!

Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta!

Koko Suomen kattavaa sähköpalvelua

Vaikka pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, toteutamme monipuolisesti sähkötöitä ympäri Suomen. Meiltä saat niin kiinteistötekniikkaan liittyvät ratkaisut, teollisuuden sähkötyöt kuin
aurinkosähköratkaisutkin.


Asiakkainamme on useita teollisuusalan suuryrityksiä, joten tunnemme alan korkeat vaatimukset. Teemme yhteistyötä myös rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja julkisyhteisöjen kanssa.


Lue lisää siitä, millainen olemme työnantajana!

URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalon harjakaiset

Kauhavan urakkakohteessamme vietettiin marraskuussa harjakaisia. Toteutamme urakassa monipuolisesti kaikki uuden koulukeskuksen sähkötöihin liittyvät tehtävät. Uudistettu monitoimitalo on nyt koulukeskus, joka tarjoaa tilat
oppilaille aina esikoulusta lukioon.


Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 

Meille tärkeitä arvoja työnantajana ovat työssä viihtyminen, ammattitaidon kehittäminen ja omien vahvuuksien löytäminen. 


Panostamme siihen, että toimiston ovi on kiva avata aamulla, minkä
huomaa koko työilmapiirissämme. Otamme asiat asioina ja pyrimme
keskittymään työajalla työasioihin.


Lue lisää siitä, millainen olemme työnantajana!

URAKKAKATSAUS: DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus

DB Schenker on päättänyt rakentaa Turun alueen uudet toimitilat Lietoon. Olemme mukana toteuttamassa uuden logistiikkakeskuksen kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen ja testaukseen. Uuden logistiikkakeskuksen suunniteltu valmistumisaika on kesällä 2020. Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Kotisivumme uudistuivat

Olemme uudistaneet kotisivumme kokonaisvaltaisesti! Uudet
kotisivumme viestivät entistä tehokkaammin tarjoamistamme palveluista sekä yrityksestämme yleisesti.


Jatkossa löydät kotisivuiltamme perustietojen lisäksi myös urakkakatsauksia ja muita ajankohtaisia uutisia yrityksestämme.


Lue lisää kotisivujemme uudistuksesta!

URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalo

Olemme mukana Kauhavan monitoimitalon uudisrakennushankkeessa. Toteutamme urakassa monipuolisesti kaikki uuden monitoimitalon sähkötöihin liittyvät tehtävät.

Kauhavan kaupunki pohti pitkään, lähdetäänkö sisäilmaongelmista kärsinyttä koulua peruskorjaamaan vai rakennetaanko täysin uusi rakennus. Lopulta päädyttiin jälkimmäiseen ratkaisuun. Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Töitä tarjolla: tule osaksi koko Suomen kattavaa sähköpalvelua

Kiinnostaako työ Suomen sähköalan huipulla? Tahdotko osaksi työyhteisöä, jossa tehdään töitä ammattiylpeydellä ja hyvässä hengessä? Hae osaksi Nordic Electro Power Oy:n rautaista joukkoa!


Olemme täyden palvelun sähköliike, joka toteuttaa sähkötöitä teollisuuteen, sähköverkkoihin sekä kiinteistöihin.


Katso avoimet paikat ja löydä seuraava askel urallasi!

Sertifikaattimme laadunhallinnasta ja ympäristöasioista: ISO9001 ja
ISO14001

Yrityksellemme on myönnetty ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit. Laadunhallintaan keskittyvä ISO9001-serifikaatti korostaa erityisesti organisaation toimintaympäristöön, johtajuuteen, riskilähtöisyyteen sekä laadunhallintaan liittyviä asioita. Myös prosessilähtöisyys on avainasemassa sertifikaatin myöntämisen perusteissa.


Ympäristöjärjestelmästandardin mukainen ISO14001-sertifikaatti viestii puolestaan, että yrityksemme ympäristöarvot ovat ajan tasalla. 


Lue lisää sertifikaateista ja avainhenkilöidemme ajatuksista niihin liittyen!