Vi söker en Avdelningsansvarig till NEPower Entreprenad i Skellefteå

Vi söker en ansvarig för att bygga upp och förvalta en helt ny avdelning hos oss i Skellefteå, NEPower Entreprenad, med arbeten inom elinstallationer i och omkring fastigheter.

 

Som ansvarig för avdelningen är det du som söker nya kundkontakter, anställer montörer och utformar hela verksamheten från grunden på ditt sätt. Stort stöd finns både hos närmaste organisationen i Skellefteå och i Vasa där vi redan är starka på det här området. Eftersom vår region har så stor potential har du möjlighet att vara med från början att bygga upp något riktigt stort.  

 

NEPower har nu funnits i Skellefteå i sex månader och vi har etablerat oss på marknaden med våra arbeten inom högspännings- och industriinstallationer. Nu blickar vi mot entreprenader och söker en projektledare som kan bygga upp och driva avdelningen.

 

NEPower är ett företag med rötterna i Vasa, Finland med lokala ägare i Skellefteå. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar, låg hierarki och medarbetarnas bästa i fokus. Företaget startades i Vasa Finland 2017 och vi är idag över 60 anställda.

 

Hör av dig så tar vi en kaffe eller lunch och snackar om tjänsten, Joakim 070-650 68 62. Eller skicka ansökan direkt på joakim.sundstrom@nepower.se så hör jag av mig.

0
Feed

Leave a comment