Nordic Electro Power Oy

KOKO SUOMEN KATTAVAA SÄHKÖPALVELUA

Ajankohtaista Nordic Electro Powerilla

Yhteystiedot

Tällä sivulla voit tutustua Nordic Electro Powerin ajankohtaisiin uutisiin ja ilmoituksiin. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää!

Kotisivumme uudistuivat

Olemme uudistaneet kotisivumme kokonaisvaltaisesti! Uudet
kotisivumme viestivät entistä tehokkaammin tarjoamistamme palveluista sekä yrityksestämme yleisesti.


Jatkossa löydät kotisivuiltamme perustietojen lisäksi myös urakkakatsauksia ja muita ajankohtaisia uutisia yrityksestämme.


Lue lisää kotisivujemme uudistuksesta!

URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalo

Olemme mukana Kauhavan monitoimitalon uudisrakennushankkeessa. Toteutamme urakassa monipuolisesti kaikki uuden monitoimitalon sähkötöihin liittyvät tehtävät.


Kauhavan kaupunki pohti pitkään, lähdetäänkö sisäilmaongelmista kärsinyttä koulua peruskorjaamaan vai rakennetaanko täysin uusi rakennus. Lopulta päädyttiin jälkimmäiseen ratkaisuun. Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Töitä tarjolla: tule osaksi koko Suomen kattavaa sähköpalvelua

Kiinnostaako työ Suomen sähköalan huipulla? Tahdotko osaksi työyhteisöä, jossa tehdään töitä ammattiylpeydellä ja hyvässä hengessä? Hae osaksi Nordic Electro Power Oy:n rautaista joukkoa!


Olemme täyden palvelun sähköliike, joka toteuttaa sähkötöitä teollisuuteen, sähköverkkoihin sekä kiinteistöihin.


Katso avoimet paikat ja löydä seuraava askel urallasi!

Sertifikaattimme laadunhallinnasta ja ympäristöasioista: ISO9001 ja
ISO14001

Yrityksellemme on myönnetty ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit. Laadunhallintaan keskittyvä ISO9001-serifikaatti korostaa erityisesti organisaation toimintaympäristöön, johtajuuteen, riskilähtöisyyteen sekä laadunhallintaan liittyviä asioita. Myös prosessilähtöisyys on avainasemassa sertifikaatin myöntämisen perusteissa.


Ympäristöjärjestelmästandardin mukainen ISO14001-sertifikaatti viestii puolestaan, että yrityksemme ympäristöarvot ovat ajan tasalla. 


Lue lisää sertifikaateista ja avainhenkilöidemme ajatuksista niihin liittyen!