Ajankohtaista Nordic Electro Powerilla

Yhteystiedot

Tällä sivulla voit tutustua Nordic Electro Powerin ajankohtaisiin uutisiin ja ilmoituksiin. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on mitään kysyttävää!

Pohjois-Ruotsissa tarvitaan suomalaisia sähköasiantuntijoita

Pohjoiskalotilla tapahtuva suuri projekti hakee työvoimaa. Pohjois-Ruotsissa tehdään valtavia investointeja ja sinne sijoittuneet yritykset houkuttelevat uusia työntekijöitä mukavan suuruisilla palkoilla.

 

Nordic Electro Power on mukana tuomassa sähköalan asiantuntemusta ja etsii nyt innokkaita sähköasiantuntijoita, jotka haluavat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja paikkaan, jossa kaikki on mahdollista.

 

 

Lue lisää ja hae!

Nordic Electro Power on allekirjoittanut työsopimuksen Riku Kohtamäen kanssa. Kohtamäki aloittaa yhtiössä projektipäällikkönä, vastaten Pohjois-Suomen alueen asiakkuuksista. Mukanaan hän tuo koko yhtiön toimintaa vahvistamaan rakennus- ja maanrakennusteknisen kokemuksen ja näkemyksen.

 

Lue lisää!

REKRY: Projektipäällikkö, Lapuan toimipiste

Haemme nyt projektipäällikköä Nordic Electro Power Oy:n Lapuan toimipisteelle.

 

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu sähköurakointiprojektien johtaminen. Pidät huolen aikataulu- ja kustannusseurannasta, sekä olet mukana kilpailuttamassa hankintoja.

 

 

Lue lisää ja hae!

Nordic Electro Power on hankkinut yrityskaupalla itselleen tunnetun Skellefteålaisen yrityksen koko osakekannan

Nordic Electro Power on hankkinut yrityskaupan myötä itselleen Skellefteåssa toimivan Probema i Norr AB:n koko osakekannan. Tavoite on hyödyntää ja jatkokehittää yrityksen olemassa olevaa osaamista sähkö- ja suurjänniteasennuksissa, konsultointipalveluissa sekä yrityskoulutuksissa.

 

Lue lisää!

CASE: Vaasan satama, latausasemat

Nordic Electro Power on suunnitellut ja rakentanut Vaasan satamaan sähköistetyn laivan latausasemia. Asemien rakennus liittyy Vaasaan kotiutuvaan hybridilaiva Aurora Botniaan, jonka visiona on olla maailman ympäristöystävällisin autolautta.

 

Laivan ympärille rakennettua infrastruktuuria on niin ikään haluttu viedä aiempaa ympäristöystävällisempään suuntaan.

 

Lue asiakastarina tästä!

Nordic Electro Power now offers high-quality electrical knowhow in Northern Sweden

In recent years, we have experienced substantial growth on the Finnish market. Our company is now expanding to new markets, as we are establishing our operations in Sweden in 2021. We have noticed the potential of Northern Sweden while working in the area on numerous projects.

 

From now on, we are able to offer high-quality electrical work also for Northern Sweden, with our headquarters in Skellefteå.

 

Read more here!

CASE: DB Schenker logistics center & Kauhava school and community center

At Nordic Electro Power we have recently succesfully finished several projects, in which we have succeeded in with great results. In this update we present two of these projects: the DB Schenker logistics center and Kauhava school and community center.

 

Electrical work for these projects was successfully delivered by Nordic Electro Power, and all high-quality standards were met.

 

Read more here!

URAKKAKATSAUS: 110/33 kV
sähköasema, Pohjois-Pohjanmaa

Nordic Electro Power oli mukana Pohjois-Pohjanmaalle rakennetun uuden sähköaseman toteuttamisessa. Työnkuvaamme kuuluivat sähköaseman ensiö- ja toisioasennukset. Toimintatapamme mukaan pyrimme hoitamaan urakan työt ja lisätyöt sujuvasti ja mutkattomasti. Hyvä yhteistyö ja toimiva kommunikaatio asiakkaan projektipäällikön kanssa mahdollisti sen, että asioiden sopiminen onnistui helposti tässä projektissa.

 

Lue, mitä mieltä ABB oli yhteistyöstä kanssamme!

Koko Suomen kattavaa sähköpalvelua

Vaikka pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, toteutamme monipuolisesti sähkötöitä ympäri Suomen. Meiltä saat niin kiinteistötekniikkaan liittyvät ratkaisut, teollisuuden sähkötyöt kuin
aurinkosähköratkaisutkin.

 

Asiakkainamme on useita teollisuusalan suuryrityksiä, joten tunnemme alan korkeat vaatimukset. Teemme yhteistyötä myös rakennuttajien, rakennusliikkeiden ja julkisyhteisöjen kanssa.

 

Lue lisää siitä, millainen olemme työnantajana!

URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalon harjakaiset

Kauhavan urakkakohteessamme vietettiin marraskuussa harjakaisia. Toteutamme urakassa monipuolisesti kaikki uuden koulukeskuksen sähkötöihin liittyvät tehtävät. Uudistettu monitoimitalo on nyt koulukeskus, joka tarjoaa tilat
oppilaille aina esikoulusta lukioon.


Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 

Meille tärkeitä arvoja työnantajana ovat työssä viihtyminen, ammattitaidon kehittäminen ja omien vahvuuksien löytäminen. 


Panostamme siihen, että toimiston ovi on kiva avata aamulla, minkä
huomaa koko työilmapiirissämme. Otamme asiat asioina ja pyrimme
keskittymään työajalla työasioihin.


Lue lisää siitä, millainen olemme työnantajana!

URAKKAKATSAUS: DB Schenkerin uusi logistiikkakeskus

DB Schenker on päättänyt rakentaa Turun alueen uudet toimitilat Lietoon. Olemme mukana toteuttamassa uuden logistiikkakeskuksen kaikki sähkötyöt suunnittelusta toteutukseen ja testaukseen. Uuden logistiikkakeskuksen suunniteltu valmistumisaika on kesällä 2020. Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Kotisivumme uudistuivat

Olemme uudistaneet kotisivumme kokonaisvaltaisesti! Uudet
kotisivumme viestivät entistä tehokkaammin tarjoamistamme palveluista sekä yrityksestämme yleisesti.


Jatkossa löydät kotisivuiltamme perustietojen lisäksi myös urakkakatsauksia ja muita ajankohtaisia uutisia yrityksestämme.


Lue lisää kotisivujemme uudistuksesta!

URAKKAKATSAUS: Kauhavan monitoimitalo

Olemme mukana Kauhavan monitoimitalon uudisrakennushankkeessa. Toteutamme urakassa monipuolisesti kaikki uuden monitoimitalon sähkötöihin liittyvät tehtävät.

Kauhavan kaupunki pohti pitkään, lähdetäänkö sisäilmaongelmista kärsinyttä koulua peruskorjaamaan vai rakennetaanko täysin uusi rakennus. Lopulta päädyttiin jälkimmäiseen ratkaisuun. Lue lisää urakasta ja meidän osuudestamme siinä!

Töitä tarjolla: tule osaksi koko Suomen kattavaa sähköpalvelua

Kiinnostaako työ Suomen sähköalan huipulla? Tahdotko osaksi työyhteisöä, jossa tehdään töitä ammattiylpeydellä ja hyvässä hengessä? Hae osaksi Nordic Electro Power Oy:n rautaista joukkoa!


Olemme täyden palvelun sähköliike, joka toteuttaa sähkötöitä teollisuuteen, sähköverkkoihin sekä kiinteistöihin.


Katso avoimet paikat ja löydä seuraava askel urallasi!

Sertifikaattimme laadunhallinnasta ja ympäristöasioista: ISO9001 ja
ISO14001

Yrityksellemme on myönnetty ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit. Laadunhallintaan keskittyvä ISO9001-serifikaatti korostaa erityisesti organisaation toimintaympäristöön, johtajuuteen, riskilähtöisyyteen sekä laadunhallintaan liittyviä asioita. Myös prosessilähtöisyys on avainasemassa sertifikaatin myöntämisen perusteissa.


Ympäristöjärjestelmästandardin mukainen ISO14001-sertifikaatti viestii puolestaan, että yrityksemme ympäristöarvot ovat ajan tasalla. 


Lue lisää sertifikaateista ja avainhenkilöidemme ajatuksista niihin liittyen!